Informasi Forum

Kelebihan berforum ini ada banyak faedahnya jika anda mengetahuinya, di-antara salah satunya untuk kita berkomunikasi sesama sendiri dan bertanya masaalah yang kita hadapi di-internet,mencari kawan,berkongsi pengalaman dan berbagai lagi...
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  
Do you want to make real money? join our affiliate marketing now and earn alot of >>$$$$..... send your email here azroyhaikel@gmail.com for more information
Welcome visitor
Flag Counter
Net KL Free domain
Earn extra income
Free exchange link


Share | 
 

 MENJADI PENGGUNA YANG BIJAK....SAMBIL BERBELANJA ISI PETROL

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
afzam5607



Posts : 1
Join date : 12/09/2009

PostSubject: MENJADI PENGGUNA YANG BIJAK....SAMBIL BERBELANJA ISI PETROL   Sat Sep 12, 2009 10:07 am

Salam sejahtera semua!!!!!

Pengumuman di sini saya ingin promosikan biznes yang saya jalankan sebulan yang lalu....ianya sesuai pada zaman ini.......modalnya tidak besar sgt hanya rm168 bagi semenanjung malaysia, kalau yg duduk kat sabah tu harganya berubah sikit rm180..................keistimewaannya plk byk...
silalah melayari website ini yer......senang jer tau!!!

http://www.svr2u.net/afzam5607.

ini adalah keistimewaan yg disediakan oleh syarikat tu.....

‎1- Kad Bio Energy
‎‎2- SHOPING KAD (Tanpa sebarang kredit)
‎‎3- SVR GIFT KAD (Dalam kad tu ada RM50 KREDIT untuk guna beli petrol dimana-mana station ‎Petronas)

ada plk diberikan Pangkat: AM/UM/GM kalau kita rajin bercerita dan menaja kawan2 sanak saudara dan sapa2 yang dikira patut laa.....

PLAN USAHAWAN

PLAN A

BONUS TAJAAN PERIBADI

Bila anda join svr2u.com anda automatik berpangkat AM...tapi sebelum tu anda kena maklumkan kat saya dulu....macamana nak buat...blh hubungi saya di ym afzam5607@yahoo.com atau kat facebook pun boleh afzam5607.........atau kat

http://forum.atasbawah.com
http://www.jiwang.ws
http://halaqah.net
http://forum.cari.com.my
http://www.carigold.com

Anda boleh taja seberapa ramai kawan pun tetapi placement hanya di 3 kaki sahaja.
Taja lebih dari 3 orang sistem akan auto placementkan.
Wajib taja 3 orang untuk dapat semua jenis pendapatan.
Semua pendapatan akan dikreditkan ke e wallet secara realtime.

Setiap kali kita dapat apa saja jenis income akan dipecah kepada 4 bahagian iaitu:

‎1- 10% akan ditolak ke PLAN B (Auto maintain RM60 sebulan)

‎2- 10% akan dimasukkan ke SVR SHOPING KAD tanpa had sebab jumlah kita berbelanja atau bershoping ‎agak besar dan boleh digunakan pada bila bila masa

‎3- 10% akan dimasukkan ke SVR GIFT KAD sehingga had maksima RM300sahaja sebulan. Lebih dari jumlah ‎tersebut akan kekal didalam system. Maka kita boleh isi petrol sehingga habis had tersebut dan jika kita ‎memerlukan jumlah yang lebih maka kita boleh buat dua kaedah iaitu:

A) Top Up secara TUNAI dimana-mana station petronas

b) Transfer sejumlah point (1 POINT = RM1) kedalam kad SVR GIFT KAD kita dan boleh diguna dimana-‎mana station minyak Petronas selepas 2 hari bekerja.

‎4)- 70% akan kekal didalam E WALLET dimana boleh digunakan untuk mendaftar ahli baru. Anda Cuma ‎perlu transferkan dari E WALLET ke R wallet.

Anda juga boleh membuat pengeluaran melalui bank yang tersenarai dengan had MINIMA RM100 dan akan ‎dikenakan charge sebanyak RM3 bagi setiap transaksi.

SVR2U.COM juga menyediakan kemudahan AUTO WITHDRAW dimana kita perlu setkan didalam system kita ‎dan setiap kali sampai saja tarikh pembayaran dan didalam E WALLET kita ada lebih dari RM100maka ‎SVR2U.COM akan terus membuat pembayaran ke akaun bank kita.

Pembayaran melalui bank dibuat setiap 10HB, 20HB dan 30HB.

Sebagai AM apabila menaja seorang ahli baru yang juga AM maka anda akan dapat RM32.

kalau nak jelas lagi tu...blh baca kat website saya tu erk.....
Back to top Go down
 
MENJADI PENGGUNA YANG BIJAK....SAMBIL BERBELANJA ISI PETROL
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Informasi Forum :: Perniagaan-
Jump to: